|

Onze passie voor fietsen
drijft ons in ons werk.

Wij streven ernaar klanten de zekerheid te bieden dat ze op ons kunnen vertrouwen voor zowel sportuitrusting als recreatieve opties bij de verkoop van fietsen. Wij bedienen zowel actieve bezigheden als momenten van ontspanning, of dit nu in een stedelijke omgeving is of te midden van de natuur.

Enkele momenten.

Opening van onze winkel in de Langemarkstraat 4 te Zonnebeke tijdens de openingsdagen van 1 tot 15 maart.

Uitbreidingsplannen! Met een hamer in de hand en een grote glimlach op ons gezicht, hebben we de muur tussen onze fietshandel en de buren vriendelijk verzocht plaats te maken. Een gat in de muur later en voilà! Onze toonzaal werd groter!

Rien! Een sprankelende toevoeging aan ons team. Met zijn komst hebben we niet alleen een nieuwe collega, maar ook een bron van enthousiasme, expertise en een frisse kijk op fietsen.

Award Trek Best Dealer Award. Supertrots op deze award! We waren verheugd en trots om de Trek Dealer Award 2021 te ontvangen! Deze erkenning was een ware beloning voor het harde werk en de toewijding van ons team. Maar bovenal willen we onze klanten bedanken! Jullie steun en vertrouwen zijn de drijvende kracht achter ons succes. Bedankt voor het kiezen van Gheysen Fietstechniek als jouw fietspartner!

Opening nieuwe winkel Langemarkstraat 1, 8980 Zonnebeke.

Fier op onze locatie.

Deze avondschool werd opgericht door pastoor E.H. Gerard Lammens voor de jongelingen die in de oorlogsjaren in Frankrijk weinig school gelopen hadden. De leerkrachten van de gemeenteschool en pastoor Lammens zelf gaven er les in de Nederlandse en Franse taal, rekenen, huishouding, technisch tekenen en houtbewerking. In 1922 werd het gebouw opgetrokken door aannemer D'Herck. De plannen zijn geïnspireerd op het vooroorlogse gemeentehuis dat iets dichter naar de kerk toe stond. Er was voorzien in drie klaslokalen en een ruime werkplaats aan weerszijden van een ruime inrijpoort. In de voorgevel zijn emblemen ingewerkt met betrekking tot het verstrekte onderwijs (schilderspalet, hamer, beitel, winkelhaak, drukpers). In een rondboognis boven de poort staat een H. Hartbeeld.

“Met elke fiets die we verkopen of repareren, brengen we passie en precisie samen om de ultieme rijervaring te bieden.”

Bart Gheysen